Werk je bij PostNL?

De onderhandelingen tussen postbezorgers en PostNL over een nieuwe CAO (collectieve arbeidsovereenkomst) zijn begonnen. Nú is het moment om onze kracht te bundelen en betere afspraken te maken met PostNL over ons werk en inkomen. Wij, postbezorgers georganiseerd in vakbond FNV, eisen een loon waar wij van kunnen leven, in plaats van overleven. Wij willen minstens €14 per uur.

Wil jij dit ook van PostNL? Sluit je aan! Samen kunnen wij ons recht op een eerlijk loon afdwingen. 

Volgend jaar wil PostNL 138 miljoen euro uitkeren aan hun aandeelhouders. De postbezorgers betaalt PostNL een minimumloon. Pas wanneer je vijf jaar werkt als postbezorger kom je ietsjes boven de 11 euro bruto per uur uit.

Dat de werkers die Nederland draaiende houden het geld verdienen, terwijl dat geld verdwijnt in de zakken van CEO’s, directeuren en aandeelhouders, moet stoppen. Laten we het niet meer accepteren en er samen voor zorgen dat postbezorgers een uurloon krijgen dat ze verdienen.

Postbezorgers onderhandelen deze herfst over hun collectieve arbeidsovereenkomst en verlangen een uurloon van minimaal 14 euro per uur. Steun hen daar waar het kan. Meld je hieronder aan, dan houden wij jou op de hoogte van de Postbezorgers' strijd voor een leefbaar loon en laten we jou weten wanneer en hoe jij bij kunt dragen. 

Font size