25 okt 2021 - 10:30 - 12:00 uur

Aanbieden voorstellen nieuwe CAO Postbezorgers

Station Den Haag Holland Spoor , 2515 BS, Den Haag, Netherlands
Ik ben erbij

De voorstellen voor een nieuwe eerlijke CAO (collectieve arbeidsovereenkomst) voor postbezorgers zijn klaar. Hierin staan de eisen van honderden postbezorgers door het hele land, die hebben aangegeven wat zij vinden dat beter moet bij PostNL. 

Maandag 25 oktober maken we samen de voorstellen bekend in het hoofdkantoor van PostNL in Den Haag. Met hoe meer postbezorgers we daar staan, hoe sterker ons geluid. Alleen samen en verenigd kunnen we ervoor zorgen dat PostNL naar ons gaat luisteren en over de brug komt met een eerlijke CAO voor postbezorgers.  

Nú is het moment om onze kracht te bundelen.

Dus doe mee. Kom maandag naar Den Haag. Meld je aan via het formulier hieronder. 

We verzamelen om 10:30 op station Holland Spoor. Vanuit daar houden we een korte mars naar het hoofdkantoor van PostNL. In de lobby van het hoofdkantoor zullen een aantal postbezorgers spreken over onze eisen voor een betere CAO en onze voorstellen aanbieden aan PostNL. De actie duurt tot 12:00 uur.

Vanuit Amsterdam kun je gratis met de bus mee naar Den Haag. De bus vertrekt om 9:15 vanaf Stadionplein 18, 1076 CM (bij het monument). Als je vanuit een andere plaats in Nederland komt én lid bent van FNV, dan vergoeden wij je reiskosten. 

 

 

 

 

Font size