تغيير اللغة
Change language
Verander de taal
Zmień język
Română
Dili değiştir
hola

Teken voor een eerlijk Nederland: Kies voor €14 minimumloon

Teken nu voor €14 minimumloon

Kiezen Voor 14

Samen staan wij sterk. Teken nu.

Werk jij voor minder dan €14 bruto per uur?

*verplicht

Voor 14 (campagne van de FNV) gaat zorgvuldig om met je gegevens en verkoopt deze nooit aan derden. Afmelden van Voor 14 kan altijd. Lees hier meer over het Voor 14 privacybeleid.

Kies jij ook voor 14 euro?

Twee miljoen hardwerkende mensen in Nederland worden onderbetaald. Vakkenvullers, schoonmakers, distributiecentrum medewerkers: onmisbare mensen die ons land draaiende houden.

Zij leven in onzekerheid en kunnen met moeite rondkomen, terwijl grote bedrijven enorme winsten maken.

Op 17 maart 2021 zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Op 17 maart kunnen wij kiezen voor een ander Nederland. Een eerlijk Nederland. Samen naar een “nieuw normaal” waarin iedereen een inkomen heeft om van te leven in plaats van overleven.

Daarom eist Voor 14 een verhoging van het minimumloon naar 14 euro per uur per 1 januari 2022. Met een blijvende koppeling van alle uitkeringen.

In het najaar tekenden 65.000 mensen onze Brandbrief aan de politiek. Er waren tientallen acties en gemeenten spraken zich uit voor 14 euro. Met succes. Bijna alle politieke partijen zijn nu voor een verhoging van het minimumloon. Nu moeten we doorgaan voor 14 euro per uur per 1 januari 2022. Niets minder en niet later!

 

Teken onze verkiezingseis. Sluit je aan bij onze groeiende beweging, Voor 14. Vraag iedereen die je kent dit ook te doen. Samen kan geen politicus meer om ons heen.

#KiesVoor14

 

Meer weten over waarom 14 euro zo belangrijk is?

lees het hier

Font size
Vraag iedereen die je kent mee te doen!

DEEL VIA FACEBOOK

DEEL VIA TWITTER