07 jan 2021 - 16:00 - 17:30 uur

Fat Cat Day 2021

Malietoren, hoofdkantoor werkgeverslobby VNO-NCW, Bezuidenhoutseweg 12, Den Haag, Netherlands
Ik ben erbij

!MAXIMAAL 50 DEELNEMERS!

Op 7 januari organiseert Voor 14 voor het tweede jaar op rij 'Fat Cat Day': De dag waarop de 14 meest invloedrijke CEO’s van Nederland (onze Fat Cats) gemiddeld al een inkomen op zak hebben waar iemand met een minimumloon nog een heel jaar voor moet door werken.

Werkers die van hun inkomen kunnen overleven maar niet leven zullen de 14 CEO’s ‘feliciteren’ met hun dag. En wat is een betere plek om dit te doen dan op de stoep van hun favoriete lobby-clubje VNO-NCW! 

Op 7 januari zullen wij bekendmaken welke 14 CEO’s van Nederland op welke dag in het jaar al net zoveel beloning op zak hebben dan iemand met een minimumloon. We bieden hen die dag de kans om met ons mee te doen en mee te bouwen aan een Nederland waar de rijkdom eerlijker wordt verdeeld.

We roepen hen op te kiezen voor een minimumloon van 14 euro per uur: Gebruik je economische en politieke macht en invloed en #Kiesvoor14. Ga daarmee naar Den Haag en het bedrijf waar je werkt!

Uiteraard gebeurd deze demonstratie Corona-proof: we houden 1,5 meter afstand, en dragen mondkapjes. We vragen iedereen die zich niet fit voelt, om uit voorzorg thuis te blijven. Dan maken we er op 7 januari een mooi maar veilig 'feestje' van! 

 

Font size