16 jan 2021 - 16:00 - 17:15 uur

Verkiezingsaftrap Kies Voor 14

Online Event
Stuur me een link

De Tweede Kamerverkiezingen staan weer voor de deur

Op 17 maart 2021 kiezen we hoe we de rijkdom in Nederland verdelen. Dit moet eerlijker!

Wij willen dat iedereen kan leven, in plaats van overleven. Daarom eisen wij van politieke partijen dat zij het minimumloon verhogen naar €14 per uur.

Onze beweging groeit snel. Op 80 plekken in Nederland zetten mensen zich in voor een eerlijke verdeling van de rijkdom en een minimumloon van €14 per uur. En met succes!

Samen zorgden we ervoor dat nu bijna alle politieke partijen een hoger minimumloon willen: van PvdA, SP en GroenLinks tot CDA en D66.

Nu moeten we doorgaan

Want wij gaan voor minimaal 14 euro per uur per 1 januari 2022. Niets minder en niet later! Deze verkiezingen kiezen wij voor gelijkwaardigheid, solidariteit en een eerlijke verdeling. Deze verkiezingen kiezen wij Voor 14!

Doe jij ook mee?

Kom dan naar de online campagneaftrap #Kiesvoor14. We blikken terug op wat we samen bereikt hebben en kijken vooruit naar wat ons nog te doen staat in onze verkiezingscampagne #Kiesvoor14. Meld je hieronder aan en laat jouw e-mailadres én woonadres achter. Dan sturen wij jou een actiepakket, waarmee jij de verkiezingsstrijd Voor 14 aan kan!

Font size